fides

Over ons

FIDES Incasso

Fides Incasso is een dynamisch en professioneel incassobureau gevestigd in Alkmaar. Wij helpen organisaties bij het incasseren van moeilijk inbare vorderingen op debiteuren en wanbetalers. Daarbij is het onze overtuiging dat een ondernemer geen kosten behoort te maken voor het ontvangen van zijn rechtmatige geld. Daarom werken wij volgens het ‘No cure, no pay’ concept. U als klant betaalt nooit voor een buiten de gerechtelijke fase door Fides Incasso geïnde vordering.

Bedrijven en particulieren

Fides Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel bedrijven als particulieren. Op basis van uw wensen geven we het traject vorm en kiezen we een passende aanpak. Bovendien hechten we waarde aan een persoonlijke aanpak en waarborgen we daar waar mogelijk de continuïteit van uw relaties. Heeft u (nog) geen openstaande vordering, maar wel vragen over de inrichting en uitvoering van uw debiteurenbeleid? Ook daar helpen we u graag mee!

No cure, no pay Incassobureau

Debiteuren zijn aansprakelijk voor de kosten die wij maken tijdens het incassotraject. U kunt dus snel over uw tegoeden beschikken zonder daarvoor extra kosten te maken. Bij Fides Incasso heeft u geen last van vaste lasten. Wij werken namelijk niet met abonnementen, waardoor jaarlijks terugkerende kosten niet van toepassing zijn. Ook rekenen wij geen opstartkosten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Onze ‘no cure, no pay’ werkwijze levert u alleen maar voordelen op. Kortom: bent u op zoek naar een goed incassobureau? Neem dan nu contact met ons op!